Pascaud, professional Peeling

Een professional peeling is zeer geschikt wanneer u last heeft van bijvoorbeeld:

Na slechts één professional peeling zijn de eerste verbluffende resultaten al zichtbaar. Zo zorgt de professional peeling onder andere voor:

In de meeste gevallen is één behandeling genoeg voor het verkrijgen van een prachtige, jongere uitstraling van de huid. Het kan echter voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. Ook voor het behoud van het resultaat is het soms nodig om de behandeling in de winter te herhalen.

Wat is een professional peeling?

Een professional peeling is een chemische peeling die ervoor zorgt dat de bovenste beschadigde laagjes van de huid loslaten. Dit houdt in dat de huid gaat vervellen en hierdoor wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

De resultaten

De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwd in zeven tot tien dagen. Door deze snelle vernieuwing vervagen fijne lijntjes en pigmentvlekken, herstelt zonschade en wordt een grove huidstructuur verfijnd. Daarnaast maakt de peeling uw huid strakker, gladder en jonger, ongeacht uw leeftijd, huidskleur of huidtype.

Behandelingsfasen van een professional peeling

De professional peeling bestaat uit vier verschillende fasen: het consult, de voorzorg, de behandeling en de nazorg. Het is belangrijk om deze fasen goed te volgen: het resultaat hangt namelijk mede af van de juiste voor- en nazorg van de huid.

Fase 1: Het consult

Tijdens het eerste consult maakt de huidspecialiste een analyse van de huid. Samen met u worden de gewenste resultaten besproken. Vervolgens brengt de huidspecialiste in kaart in hoeverre deze resultaten behaald kunnen worden. Tijdens het consult wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandeling. Tevens heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

Fase 2: Voorzorg van de peeling

Voordat de behandeling plaatsvindt, is het belangrijk om de huid voor te bereiden op de professional peeling. Dit doet u door tien nachten lang de basisverzorging van Pascaud en speciale ampullen op uw gezicht te smeren. Het resultaat van de professional peeling wordt beïnvloed door de ondersteunende verzorging die u uw huid geeft.

Fase 3: De behandeling

Nadat de huid gereinigd is, starten we met de behandeling. Eerst wordt er een voorbehandeling uitgevoerd met een speciale peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat de huid nog beter is voorbereid op de intensieve professional peeling.

Na de voorbehandeling wordt het trichloorazijnzuur met rustige bewegingen op de huid aangebracht. Dit wordt vaak ervaren als een (sterk) branderig gevoel. Zodra de huid ‘aangeeft’ dat het voldoende is, wordt de huid gekoeld met koud water en een speciale gel. Na het koelen voelt de huid minder branderig aan.

De gehele behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de peeling voelt de huid strak aan en is deze licht doorbloed. Aan het eind van de behandeling brengt de huidspecialiste een laatste crème aan, waardoor het trekkerige gevoel verdwijnt. Daarnaast zorgt de speciale cover cream ervoor dat de huid er weer goed uitziet.

Fase 4: De nazorg van de peeling

Enkele dagen na de peeling gaat de huid vervellen en in sommige gevallen ook verkleuren. Hierbij is het belangrijk dat u niet aan de velletjes trekt; deze verdwijnen namelijk vanzelf. Ongeveer na één week is het volledige peelingproces voorbij en kunt u genieten van een nieuwe, frisse en actieve huid. Belangrijk dat u na de behandeling uw huid beschermt met een U.V dagcrème!

Pascaud milde Fruitzuur peelings

Dit zijn mildere peelings waarbij u geen vervelling krijgt. Daardoor is het ook mogelijk om deze behandeling tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse onderhoudsbehandeling. Deze peelings lossen dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wil. Na deze behandeling worden voedingsstoffen optimaal opgenomen door uw huid. Ook toepasbaar als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (rokers) huid en bij afname van elasticiteit.

  • Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd
  • Concentratie is afgestemd op de huidconditie
  • Lossen dode huidcellen op
  • Geven een fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidkleur
  • Diepreinigend

TIP: Een spectaculair resultaat is de fruitzuurpeeling combineren met de Mesotherapie.

Terug naar boven